Sivut

maanantai 17. syyskuuta 2012

Ylläksen ruskaa...

Olin (taas) viime viikon Ylläksen seuduilla katsastamassa ruskan tilannetta vaimon kanssa. Värit paranivat koko viikon, eli taitaa olla niillä korkeuksilla paras väritys tällä viikolla.
Lähdettäessä väännin henkistä kättä itseni kanssa... Ja jätin pyörän kotiin :(
KYLLÄ TE TIEDÄTTE... Pisteitä ropisi koriin sopivasti ja ehkä "hella" ei heti ala savuttaa, kun taas kotona alkaa ajella ja suunnitella Haanjan matkaa...
Olihan viikko kuitenkin varsin liikunnallinen, ilman maasturiakin. Vaeltelua tuli päivittäin ihan riittävästi. Eikä vaimon kanssa olla aina kovin polkuihin sidottujakaan, eli mäkiä tuli noustua ja laskettua monilta suunnilta.
Mielenkiintoinen tapaus sattui eräänä iltana.
Aina joskus käväistään verryttelemässä "soittoruokalassa" tanssin merkeissä. (On muuten hyvää palauttavaa liikuntaa, kun on päivän kävellyt/hiihtänyt.
Hain baaritiskiltä juotavaa ja tilattuani yllätyin kun tarjoilijatar tokaisi "Ei ole". Mainitsin jonkin toisen juoman nimen ja sama vastaus..... Vähän menin lukkoon (ilmeisesti en näyttänyt pisteeltä iin päällä vaan enemmän pisteeltä kysymysmerkin alla), koska tarjoilija jatkoi "ota tätä, tätä on".
Koska "kapakka" oli kuitenkin yksi suurinpia seuduilla, eikä tilaukseni ollut mitenkään outo, aloin katsella muita paikalla olevia ihmisiä; Nämäkö ovat juoneet baarin tyhjäksi???!!! No.. Porukan keski-ikä näytti olevan reilut 65 vuotta ja kukaan ei näyttänyt humalaiselta. Lähes kaikki myös näyttivät kuuluvan kategoriaan: "Lasi viiniä, niin ei kymppiuutisia näe". Ilmeisesti kapakan juomavastaavan tilauksessa oli tullut pieni moka, sillä kulutus tuolla porukalla ei ollut kovin suuri.

Nyt vain pitäisi ehtiä taas ajelemaan, mutta pitää yrittää tehdä töitäkin ylimääräisten vapaitten korvaukseksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti