Sivut

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

TSL 227Rakas TSL 227..

Suhteemme alkoi noin vuosi sitten. Ihastuin sinuun.... Olithan testivoittajan syntyä ja sukua... Myös "Blondi" värityksesi vetosi vanhaan mieheen... Luulin siinä vaiheessa, että suhteestamme tulisi pitkä ja yhteisiä tunteja tulisimme viettämään runsaasti...
Jo suhteemme alkumetreillä huomasin, että meiltä puuttuu yhteinen sävel. En tiedä olivatko odotukseni liian suuret ja luulin sinun voittavan vanhat suhteeni leikiten. Näin ei kuitenkaan käynyt. Viime talvena varmaankin huomasit, että vähän hyljeksin sinua ja palasin aina vain enemmän vanhojen suhteitteni pariin.
Tänä talvena päätin, että asiaan tulee muutos. Annan sinulle mahdollisuuden ja vietän aikaa sinun kanssasi. Siis, ihan todella yritin, että suhteemme lämpiäisi. MUTTA TÄNÄÄN.... MUTTA TÄNÄÄN... Päätin, että tästä ei tule enää mitään. Lopetan suhteemme ja palaan vanhojen rakkauksieni pariin. Jatkoit koko tämän yhteisen ajan pientä kiusantekoasi. Ilmeisesti et halunnut palvella minua ja alistua valtani alle. Ei ollut tietysti minunkaan puoleltani kovin "fiksua", yhteisellä ajallamme, ajatella vain "niitä vanhoja suhteita" ja sitä, ettei tälläistäkään tapahtuisi jos palaisin vanhaan. Eikä ajatukseni nyt varmasti nostanut sinunkaan itsetuntoa..... En kuitenkaan löytänyt sinusta "sitä jotain", johon olisin langennut. Enimmäkseen vain keskinkertaisuutta ja heikkouksia. Kiitos kuitenkin yhteisistä tunneista ja kilometreistä. Olihan meillä kuitenkin hetkemmekin..
Palaan autokatoksen (jota jotkut leikkisästi romuvarastoksi kutsuvat) nurkkaan ja etsin sielä brunetit ja tummemmat mallit. Blondi nyt ilmeisesti ollut minun juttuni.... (Löysänä aasinsiltana voisi kertoa: Entiseen tyttöystävään ihastuin vaaleana, mutta viimeiset kolmekymmentä vuotta olen katsellut brunettea tai hyvinkin tummaa. Toki joskus vaaleilla tai punaisilla vauhtiraidoilla koristeltuna.)
Älä pelkää, että jäisin yksin. Kolme erityyppistä suhdetta tullee pitämään minut tyytyväisenä. Joku perheenjäsenistä varmaan muistaa ulkoiluttaa sinuakin.

Lopuksi vielä kommentteja uusimmasta hankinnastani... Käyttööni tuli "musta timantti" merkkiset pystyssäpitovälineet. Olen ollut niihin erittäin tyytyväinen. Hinta/laatu suhde tuntuu olevan kohdillaan, vaikka ei ihan sieltä edullisimmasta päästä ollutkaan. Näemme ja koemme vielä yhdessä monet myrskyt ja tyvenet. Uskon, että meillä on edessä pitkä tulevaisuus, jos ei meistä kumpainenkaan vanhuuttaan alkaa raihnaistua. Tai minä kompuroidessani, kaadu polvi edellä hennon keskivartalosi kohdille ja aiheuta korjaamatonta tuhoa. Näinkin olen tullut tehneeksi.....

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE KENKÄILIJÖLLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti