Sivut

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Nännejä ja 0-tutkimuksia…Taas pitkästä aikaa pääsin metsästämään nännejä. Siis… Pelailemaan curlingia…..

Aluksi tuntui, ettei tätäkään voi oikein urheiluksi väittää ja moni luokitteli lajin liikunnan golffin tasolle. Reilun tunnin pelin jälkeen kaikkien paidan selkämys vain oli kosteana. Huonolla tasapainolla jäällä liukuillessa ja harjaillessa tulee yllättävästi ”piiloliikuntaa”. Se että satuin olla hävinneessä joukkueessa (7-3), ei liikunnan iloa pilannut tälläkään kertaa. Kivaa oli.

Löysänä aasinsiltana voisi tähän loppuun vielä…  Iltalehti kertoili viikolla Hollywood tähtien vartaloitten ”virheistä”. Eräällä oli kummallisuutena viisi (5) nänniä. Ehkäpä sopivaa ainesta curlingin pelaajan puolisoksi……Viimeaikoina on ollut paljon puhetta HUMU ( huippu-urheilun muutos) työryhmän loppuraportista. Minua ei niinkään kiinnosta sen 0-tulos, vaan enemmänkin palkkioiden määrä. Niinpä olen omakohtaisesti päätynyt tekemään omaa 0-tutkimusta ja anellut rahoitusta ”hallituksen” suunnalta. Palkkioita ei ole luvassa ja autoetukin on kuulemma vain omakustanteinen…..

Mitä sitten aloin tutkia…. Olen tässä onnistunut surffailemaan flunssa-aallon huipulla tai liekkö sairastellut peräti ”possu nuhaa” ja liikunta on ollut reilun viikon jo tasan nolla. Monet vuodet olen onnistunut välttelemään kausittaiset flunssa-aallot, mutta nyt sairastetaan sitten usean vuoden edestä. Pitää kyllä mennä aika monta vuotta taaksepäin, että löytyy kahden viikon TÄYSIN liikkumaton jakso.


Tämän pitäisi olla liikunnallinen bloki, mutta nyt näyttää tämä kirjoitus menevän” Himasmaiseksi” filosofoinniksi. Toki taas sillä erotuksella, että Himanen nettoaa kirjoittelullaan muutaman ”ökymersun” verran, meikäläisellä taitaa taas(kin) jäädä haaveeksi uuden ”kaksysin” hankinta. No ammatinvalintakysymys… Vaikka isäni oli ammatiltaan muurari, ei noita muurari/rappariveljiä ihan jonoksi asti ole kyselemässä jäsenekseen. Eikö se ole hullu joka pyytää, vaan se joka maksaa.

Eipä voi olla heittämättä piikkiä: Mitähän se Jyrki-boy on ajatellut, kun on maksanut toisen filosofoinnista noin kuuden vuoden palkkansa verran….

Kevät ja aurinko on ihmeellinen asia. Se saa jotenkin mielen jo tulevaan. Alkaa levottomasti ajatella aikaa, kun ajellaan sortseissa metsäpoluilla… Sairastumisen myötä on ollut aikaa ajatella tulevaa kesää. Mutta siitä enemmän seuraavalla kerralla….

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti