Sivut

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Koulun penkkiä kuluttamaan…..
 

Taas vierähti viikonloppu Jyväskylässä pyöräilyohjaajaksi kouluttautumassa. Alkaa homma olla jo ”paremmalla puolella”. Siitä selviääkö sitten tulevista tenteistä ja kotitehtävistä läpi, ei ole kyllä hajuakaan. No toivotaan, toivotaan, että joskus saisi pyöräilyohjaajan tittelin.
Tieto lisää tuskaa, voisi olla koko koulutuksen teemana. Näin sen ainakin itse näin. Sitä vain en ymmärrä, kun eikös tuolla pitänyt nyt kouluttaa parikymmentä uutta lenkkien vetäjää, mutta koulutus taisikin karkottaa parikymmentä satunnaisesti toiminutta lenkkien vetäjää toiminnasta. Enkä sano tätä edes ihan täysin leikillänikään…..
Mutta suosittelen kyllä koulutusta kaikille seurojen aktiiveille…… Tieto lisää tuskaa, mutta eihän tämä pyöräily nyt aina niin kivaa ole.
Maastopyöräilyn korkeakouluun….

 
Tämän kesän SE juttu on ollut hakusessa. Mutta ei enää…..

Vuonna 2005 kävin ensimmäisen kerran tämän maastopyöräilyn korkeakoulun ja nyt kymmenen vuoden jälkeen on aika mennä päivittämään tietämys.
Joku jo varmaan arvaakin mistä puhun…. Sillä monien mielestä on vain yksi tämän tasoinen opiskelumahdollisuus Suomessa. Eli olen ilmoittautunut MTB seikkailuun elokuun alkupäiville.

Ensimmäiseksi tietysti piti saada työasiat järjestykseen, kun loma ei tänä vuonna osunut ko. kohtaan.
Toiseksi piti saada Mika puhuttua ympäri, ottamaan huonokuntoisen vanhuksen vaivoikseen. Tiedä sitten, mitä Mika ajatteli, mutta ilmoitti heti ettei ainakaan aio järjestää minulle mitään ”koeajoa”. Ilmiselvää ikärasismia mielestäni…….. Mutta ilmeisesti olen osanottajien listalla.

Kolmanneksi piti saada vielä vaimolta lupa. Nooo… Siltä suunnasta tuli vain kommentti: ” Mitä sä tuota minulta kysyt, menet sä kuitenkin.....”    ........Ehkäpä tuntee minut jo liian hyvin…….
Taisin onnistua tuolla Jyväskylässä houkuttelemaan erään kaverinkin mukaan... Saadaanpa sitten perustaa ryhmä : "Wanhat miehet matkalla kohti Kaamasen tietä".
Hyvän asian puolesta joutuu aina tekemään myös uhrauksia. Nyt jo tiedän etten ole ainakaan Syötteellä tänä vuonna ajamassa.

Loppuun vielä fiilistelyä menneestä ja tulevasta…..

 
Vuoden 2005 ryhmä, Valkeakoski - Ähtäri
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti