Sivut

perjantai 20. kesäkuuta 2014

Tahkoa kohti....


 
 TahkoMTB. Tuo Suomen suurin ja ... Meinasin sanoa kaunein, mutta, mutta.. Jääkööt nyt sanomatta. 2000 maastopyöräilijää kuitenkin suuntaa viikon kuluttua Nilsiään, Tahkon kiilto silmissä.

Voin nyt suututtaa joitakin, mutta itse en nyt pidä Tahkoa kovinkaan kummoisena MTB tapahtumana. Hivenen ylihinnoiteltu ja varsin huono reittinen maastopyöräkisa. Itse kuitenkin arvostan maastopyöräillessäni reittiä eniten. Tahkolla on tietä varsin paljon. Polku osuudet on jo kuluneita ja kivisiä. Oikein hyvää ja miellyttävää ajettavaa reitistä löytyy varsin vähän.

Mikä sitten saa minutkin lähtemään tuonne???    KAVERIT!  Onhan tuo iso sosiaalinen tapahtuma. Monia ajokavereita ei välttämättä näe kuin kerran vuodessa ja juuri Tahkolla. Siksipä minunkin tieni vie Tahkolle.

Monen Juhannuksen traditioihin liittyy viimeinen pitkähkö lenkki, valmistautuessa viikon kuluttua olevaan koitokseen. Muistakaa kuitenkin, että tässä vaiheessa voi vain pilata mahdollisuutensa hyvään aikaan.


Kaikille oikein hyvää Juhannusta ja loistavia ajokelejä Tahkolle.  Näemme sitten Tahkon lähdössä puolilta öin……
 

2 kommenttia:

  1. Mä voin allekirjoittaa sun ajatukset Tahkon reitistä. Monessa maratoncupin kisassa on mun mielestä huomattavasti parempi reitti. Toki tapahtumanahan tuo on hieno, kun on paljon samanhenkistä porukkaa paikalla. Ja jopa perhe viihtyi viime kesänä hyvin tuolla. No tämä kesä jää "perhesyistä" väliin, mutta ens vuonna sitten varmaan taas mukana. Ja tsemppiä yöajoon! Sekin on sellainen, minkä voisi joku vuosi kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Yöajo on HIENO!!! Ihan vaan sen takia, että ei ole sitä vihaamaani tungosta lähdössä.. Tänä vuonnahan olen sopinut järjestäjien kanssa, että voin ajaa myös toisen kierroksen. Eli ajan tänä vuonna 120 km, pitkän matkan taivaltajien seurana....

    VastaaPoista