Sivut

lauantai 27. joulukuuta 2014

Etusivu uusiksi.....


 
Tarkoitukseni oli tässä kirjoitella tulevan vuoden suunnitelmista, mutta joulupukki laittoikin suunnitelmat ihan uusiksi….. Palataan kuitenkin ensiksi aattoaamuun.

 
Joulun traditioni…..

Monelle meistä on ehkä muodostunut joulun ajaksi omia tapojaan, joita vuodesta toiseen toistetaan. Itsellä SE juttu on aattoaamun liikunta, ennen joulusaunaa.

”Jokusia” vuosia sitten, 10-20 vuoden iässä, joka aattoaamuna lähdin hiihtämään. Silloin ei vielä ladut olleet mitään nelikaistaisia valtateitä, vaan hiihtämään pääsi jos tallasi itse ladut umpihankeen. Kotoani oli parin kilometrin matka kynnöspeltoa metsän suojaan ja siitäkin vielä reilu kilometri, ennen kuin oltiin moottorikelkalla tehdyillä laduilla. Siis laduilla… Kukaan ei vielä silloin ollut kuullutkaan ”Siitonen stepistä”. Onnekseni naapurissakin oli pari innokasta hiihtäjää ja ladut olivat peltoaukealla useimmiten hiihdetyt auki. Maailma muuttuu…. Viimeiseen pariinkymmeneen vuoteen en enää muista joulun aikaan olleen montaakaan kertaa lunta niin paljon, että kynnöspellolle voisi mennä suksien kanssa.
 
 
 

Tänä vuonna saivat koirat taas kaverin aaton metsälenkille. Ilmeisesti olen sen verran ”metsäläinen”, että metsään on aina kiva mennä rauhoittumaan. Neljän naisen kanssa muutaman tunnin kävely huurteisessa metsässä…. Ahhh….
Muutenkin oli jotenkin tutun tuntuista… ( Vaimo ja kolme tyttöä)…….


Joulupukki…..

Vaikka Joulupukki ei enää meidän taloudessa käynytkään, lahjoja oli kuusen alle taas jostain ilmaantunut. Eräälle lahjalle tuli tiukka määräys avata vasta viimeisenä….
Lapset olivat lupautuneet ”ostamaan” meille, vaimon kanssa, osallistumisen talviseen seikkailu-urheilutapahtumaan WIIMA 2015 , Kolille. Öööööö…. 

Vaimolta alkoi hymy hyytyä ja tulla "kylmää naurua", kun luki eteenpäin….. Tämä WIIMA olisi ”vain” harjoitus kesäiseen URSAR 2015 seikkailukisaan, Joensuussa. Sitten olisi jo täysi työpäivä liikuntaa tiedossa.
Ilmeisesti seuraavat puoli vuotta menee tässä ”projektissa”. Itse on tullut oltua muutamassa multisport kisassa, ettei homma ihan outoa ole, mutta…… 
 
Yritetään nyt vielä sulatella tätä juttua….


Katsetta seuraavaan vuoteen….

Seuraavassa kirjoituksessa raotan jotain suunnitelmia tulevasta…. Siellä voi olla jotain kiinnostavaakin…..
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti