Sivut

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Välitilinpäätös......


Kolme viikkoa vielä armonaikaa Wiima2015 tapahtumaan. Mietiskelläänpä vähän joukkueen tunnelmia, eli missä mennään… Pari viikkoa olisi vielä aikaa tehdä joitain korjausliikkeitä. Sitten alkaa se kuuluisa viimeinen viikko, jolloin ei voi kuin pilata kaiken.

Hiihto:
Lajeista jäänyt kaikkien pienimmälle harjoittelulle. Epäilen kuitenkin, että on joukkueen ”vahvoja” lajeja. Rennolla suorituksellakin voimme lähteä tavoittelemaan jopa toiseksi huonointa osuusaikaa. Myös laji, jossa joukkueen jäsenet ovat ehkäpä kaikkein tasavertaisimmat. Ihan varmasti homma tulee hoitumaan….

Maastopyöräily:
Kuulunee myös nk. vahvoihin lajeihin. Vaikka ulkopyöräilyt ovat jääneet vähän vähemmälle, pari spinning tuntia viikossa on pitänyt tuntuman yllä. Jos ei kovin teknistä ajettavaa ole, niin voitaneen haaveilla taas siitä toiseksi huonoimmasta ajasta….

Lumikenkäily:
Monien vuosien lumikenkäilyt antavat (vääränlaisen?) turvallisuuden tunteen. Tätä lajia jopa oikein odotetaan…..

Potkukelkkailu:

Maalta kun on kotoisin, potkukelkka ei ole outo peli. Tälläkin hetkellä löytyy talosta kolme kelkkaa. Varmaan selvitään tästäkin….

Maastojuoksu:
Viimeisenä joukkueen ”akilleen kantapää”. Vauhti ei päätä huimaa, mutta yritetään jollain lailla konkata homma läpi. Tätä vielä pitäisi yrittää ”treenata”…..

Varusteet:
Onhan tuota roinaa kerääntynyt vuosien varrella. Vähän vielä ”viilausta” sään mukaan…..

Sää:
Pakkanen… Ehkä meidän joukkueen pahin vihollinen. Kunpa ei olisi yli kymmentä astetta pakkasta. Reitin kiertäminen olisi myös paljon ”miellyttävämpää”.

 


Lemmikki…..

Lopuksi vielä jotain pyöräilystä….
Täytyy tunnustaa, että ensimmäinen ”marsu” tuli taloon. Hamstereita on joskus tytöillä ollut, mutta ei marsua. Toki tämäkään ei tullut minulle vaan keskimmäiselle tytölle. Pitää yrittää kehittää ”projektia” Spessun raamin ympärille…. Posti on kantanut paketteja Englannin ja Saksan suunnasta, kun on yrittänyt käyttää tammikuun alennusmyyntejä hyväkseen. Katsotaanpa sitten, mitä tulee lopputulokseksi

 

 

 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti