Sivut

maanantai 4. toukokuuta 2015

Olmin lait……

 
Aikoinaan (muistaakseni) vuonna kivi ja kanto, tuli käytyä jotain sähköpuolen koulua. Siihen aikaan tuli Ohmin laki tutuksi. Nytemmin kun (maasto)pyöräily on alkanut kiinnostaa miestä, vannon enemmän Olmin lakiin.
Olmi on kunniakkaasti laatinut ohjeita pyöräilyn harrastajille siitä, kuinka selvitä kunniakkaasti Jämi MTB elokuun alussa läpi. Ajamisen tekniikan harjoittelemiseen on viisi…. ööööö. Siiiiis 1,2,3….. No laskekaa itse…. ohjetta.

Huomio kiintyy ennenkaikkea neljänteen pykälään, jossa suositellaan harjoittelemaan ajamista myös väsyneenä. TÄÄLTÄ HEP!.... Vappunakin, kuin ajoin toista kellonympärystä, yksitoista (11) tuntia ajoin siitä väsyneenä. Muutenkin tuntuu siltä, että tuota on tullut harjoiteltua PALJON. Tästä voi vetää ihan suoran johtopäätöksen, että siinähän minun täytyy olla hyvä!!!

Pitäisiköhän kokeilla jotain muitakin kohtia?????

 

Mitäs sitten……


Vappuajelusta alkaa olla jo ”suurinpiirtein” palautunut ja pitäisi suunnitella tulevaa.

Ma                      Pyöräsuunnistus iltarastit
Ti                        Seuran kovempi yhteislenkki

Ke                       Seuran kevyempi yhteislenkki
To                       Pyöräsuunnistus iltarastit

Pe                        ????
La                        Peurungan4-satanen

Su                        ????

 
Hmmm….. Jos tuonne Peurunkaan nyt innostuu lähtemään, ajan teatteri termein: ”Läpimenon”Lääkärin määräys….


Aina joskus joutuu paikkoihin, jossa jonkun muun tilannetaju aiheuttaa totaalisen repeämisen. Kadehdin todellakin heitä verbaalisesti lahjakkaita.
Vapun aattona oltiin juhlistamassa iltaa eräässä ravintolassa. Jossain vaiheessa tulee aina tarve käydä ”kusilaarilla” ja siinä seiseskellessä eräs vessaan tuleva henkilö huomasi jo kaikki ”seisomapaikat” varatuksi. Pöntölle mennessään toi asian julki: ”Pakko mennä istualtaan kusemaan, kun lääkäri on kieltänyt nostamasta mitään raskasta”…..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti