Sivut

torstai 30. heinäkuuta 2015

NYT.......Juhla-ajon jälkeen oli ihan kiva seurata palautumista. Sunnuntaina kävin jo pienellä kevyellä pyörittelyllä. Ei mitään tuntemuksia. Keskiviikkona oli seuran yhteislenkin vetovuoro. Pari tuntia meni kevyesti, mutta sitten nesteet ja energiat loppuivat tyystin. Perjantaina palattiin jo ”marssijärjestykseen” ja satasen maastolenkki pyöriteltävänä. Neljänkymmenen kilometrin kohdilla energiat loppu ja piti mennä geeleille. Enpä muista koska jo niillä kilometreillä ollaan hiilareiden varassa oltu. Matka jatkui kuitenkin kohtuullisesti ja 70 km kohdilla taas lisää energiaa. Nyt homma alkoi taas toimia ja alkoi tuntua hyvältä. Loppu tuli jo ihan ”normaalisti”.

Kyllähän tuo pitkä retki vain vaikutti viikon-kaksi…. 
 

NYT….


 

Auto on taas pakattu ja huomen aamulla lähden ajelemaan kohti pohjoista. Viisi vuotta olen tiennyt/odottanut tämän päivän tuloa. Viisi vuotta sitten, kun MTB seikkailu ensimmäistä kertaa lähti ajelemaan Finnmarkin seuduille, tiesin että jonain päivänä vielä minäkin. Edellisellä kerralla oli jo lähellä lähtö, mutta en vain saanut työ yms. asioita kohdilleen. Mutta NYT on se päivä, mitä on odotettu ja tämä vuosi (ja edelliset) sen eteen ”töitä” tehty.

Pitkää ”peekoota” hinkattu aikalailla. Sillä haluan myös nauttia reissusta, enkä olla jo parin päivän jälkeen ”zombiena”.

 
Myös varusteita on tullut katseltua kriittisesti. Tunnustan ainakin kääntäneeni takkia satulan suhteen. Monesti on tullut lausahdettua: ” Kahta en vaihda, Löfflerin ajohousut ja Selle Italian satula”. Mutta niin vain miehen mieli on muuttunut…… Nyt satulatolppaa koristaa SQlab race istuin.

Renkaita olen myös testaillut ja tällä hetkellä alla pyörii ”käärmeen nahkaiset” Racing Ralph kumit. Vaikka en ihan kaikista renkaat ominaisuuksista pidäkään, niin kuitenkin kokeilluista ”vähiten huonot”.
Pyörää on myös huollettu kestämään kurimuksen. Pari takalinkun laakeriakin tuli vaihdettua, ihan vain varmuudeksi. Olikohan se työ niitä "hiihtäjän hermokerroksia". Voimansiirto meni myös uusiksi. Noo... Olihan niillä jo kilometrejä takana. Voi myös olla, että tämän reissun jälkeen uusitaan taas.....

Jotain muutakin pientä säätöä on tapahtunut, mutta ei niistä enempää…..

 Harjoittelu ja varusteiden testaus huipentui viime viikonloppuna Jämillä. Varsinkin sunnuntaina oli oikein otollinen keli; Vettä satoi kaatamalla. Ilmeisesti, ja tämän tiedän taas itsekin, lääkitys ei ole ihan kohdillaan, sillä keli oli mahtava ja ihan toivotun mukainen….

 Nyt vaikenen pariksi viikoksi. Sitten ehkäpä on jotain kerrottavaa…….

 
Tällaista tulossa…..


Aika-avaruudessa......

Loppuun vielä kertomus siitä, kuinka jouduin"aika-avaruuden madonreikään" tai koin jonkinlaisen paranormaalin ilmiön.  Näin kuinka aika pysähtyi ja alkoi liikkua taaksepäin!
Selityksen paikkako???
Ajelin tässä pohjoista kohti ja Kokkolan seutuvilla käänsin radion Novalta Voicelle. Voicella soi juuri sama kappale ja äsken Novalta kuuntelemani kappaleet alkoivat taas soida, juuri päinvastaisessa järjestyksessä. Musiikki siis pysähtyi ja alkoi kelautua takaisinpäin.....

 

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti