Sivut

torstai 17. syyskuuta 2015

Vielä henki pihisee……


 
Pitkäksi venähtäneen hiljaiselon aikana on jo moni varmaankin huokaissut helpotuksesta: Viimeinkin päästiin siitä eroon…. Mutta niin vain vielä vanha jaksaa….

Koska raportti MTB seikkailusta Finnmarkin tuntureilla odottaa kirjoittajaa, päivitetään nykyisiä tapahtumia.

Myönnän, että hivenen meinasi tulla jonkinlainen identiteettikriisi tulevasta. Tunnelmat olivat jotenkin pyöräilykauden loppua enteilevät. Paljon myös tuli mietittyä mitä vielä haluan maastopyöräilyltä. Lyhennänkö matkoja??? Heittäydynkö ihan kuntoilijaksi??? Onko motivaatiota vielä pitää ”pk-kuntoa” yllä??? Annanko kuntoni repsahtaa???….. Vai ihanko johonkin toiseen suuntaan, kuin aiemmat vaihtoehdot????
 Jotenkin sieltä suosta taas noustiin pyörän päälle. Pienenä perseelle potkijana oli taas tuo syksyn Viron reissu ja Haanja 100. Sinne kun oli tullut ilmoitauduttua ja nyt jos pääsen reitin läpi, pääsy Hall of Fameen.

Kaksi ja puoli viikko. Se on aika pitkä aika…. Niin kauan meni, ennen kuin pyöräily alkoi taas kiinnostaa seikkailun jälkeen. Toki kaikenlaista liikuntaa tuli, mutta tuntui vaan kaikki muu (ehkäpä väliinjäänyt?) kiinnostavan. Tulihan siinä käytyä Ylläkselläkin, mutta edelleen…. Edelleen tuo uusi Ylläs – Levi MTB reitti jäi ajamatta. Sillä en ottanut edes pyörää mukaan!!!! Katsotaan ehtisikö vielä tänä syksynä, ennen lumen tuloa….


Lauhanvuorella....

Nykyisin pyöräilyyn on jo palannut ”vanha tahti”. Seuran yhteislenkkejä, omia ajeluja ja jotain vähän pitempääkin. Esimerkiksi viime lauantaina ajeltiin seuran perinteinen Lauhanvuoren lenkki. Kymmenen kaveria ajeli perässäni, ihmetellen reittejäni.

 
Porukka eestä....
 
 
Porukka takaa....
 
 
 
Porukka tauolla Spitaalijärvellä....
 
 
 
Poikkinaisen korvakkeen korjailua....
 
 
 
Hyvinhän se Giantin korvake sopi "Spessuun"... Nippusiteillä kiinni ja muutama vaihde toimiikin....
 
 
 
 

Vajaat 95 km rullailtiin lämpimässä syys kelissä. Retken saldona oli yksi korvake ja kaksi rengasrikkoa. Yksi kaveri ajoi samaan kiveen sekä etu- että takarenkaansa. Retken vetäjälle tuli vähän palautetta, ettei saa enää ajella sellaisilla poluilla, joissa on teräviä kiven reunoja. No… Pitänee ottaa opiksi….


Haanja….
Niin… Viikon päästä taas matkataan Haanjaan. Reittiin on tullut muutoksia ja jostain (vielä?) etsitty lisää korkeuskäyrää. Toivotaan nyt kuivaa keliä, ettei ihan mutaliirtelyksi mene. Tämän hetken ajatuksenani olisi ajella TOSI rauhallista vauhtia. Ihan vaan nautiskellen.


Lakkoja…
Huomen aamulla aion myös suorittaa, heti aamutiumaan, mielenilmauksena ulosmarssin. Pihassa sitten odottaakin auto, pyörä katolle pakattuna. Eipä näin lomalla oikein muuhun jaksa ryhtyä. Katsotaan sitten minne matka suuntautuu???? Pidetään hulluja jännityksessä….

Myönnän että mielenilmaukseni kylläkin aikalailla ”vesittyy”, sillä vaimo taitaa liittyä ulosmarssiin…..
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti