Sivut

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Haanjaa kohti....Pari päivää ja taas mennään... Haanjaan.... Ja myös viitisenkymmentä muuta, joitten kilpailunumerossa komeilee Suomen lippu. Tapahtumahan myytiin jo "loppuun" pari kuukautta sitten. Eli kiinnostusta on, tähän Viron raskaimmaksi väitettyyn maastopyöräilytapahtumaan.
Tänä vuonna riittää suomalaisille jännitystäkin. Kittilän Kusti on tällä hetkellä niin kovassa iskussa, että lyönee kiilaa Viron ajajien joukkoon. Toivotaan Kustille hyvää ja teknisesti ongelmatonta ajoa!


 
 

Reittiä on taas uusittu "kovalla kädellä". Puolet on uutta.... Jostain pirusta ne on taas etsinyt lisää nousumetrejä. Niin kuin nuo eivät olisi jo riittäneet.... Onneksi siellä vielä nuo tutut Vällamägi, Suur Munamägi, sun muut tutut kärsimyspaikat kierrellään.
Käppyrä vielä kertoo, että puolet matkasta (50 km) on "tasaista", 22 km ylämäkeä ja 29 km alaspäin menoa. Ihan tahallani jätin pois ilmauksen "helppoa alamäkeä".....


 
Tästä kuulemma alaspäin.... 
2014 reitti


 
2015 reitti
 
 

Itse olen yrittänyt valmistautua koitokseen..... Pääasiassa henkisesti. Viime viikonloppuna jo käväistiin haistelemassa Virosta puhaltavia myrskytuulia Suomen eteläpiikissä. Tuon etelämmäksi ei Suomessa pääse, kenkiä kastelematta.


 
 
 
 

Raaseporin linna

 
Suomen eteläkärki Hangossa....
  
Sen verran nyt kuitenkin on tullut pyöräiltyä, että ajelin Haanja "simulaatiota" aidon tuntuisissa olosuhteissa.
 

 
 

Kaverit alkoivat sitten varoitella, että Haanjassa sataa. Ja sehän tietää savivellissä sirvailua... Noo... Etsin sitten sopivaa savivellipolkua tämänkin kelin simulointiin....

Huomenna pakataan muutama vaatekappale ja pyörä mukaan ja matkaan...
Kliseisesti... Näillä mennään....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti